hírek

bajnokcsapat

2020/21-es Magyar Bajnokság legjobb csapata az LV Sport Pénzügyőr SE!
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Három, mert ennyi kellett hozzá. Megszületett az, amiért ezt a csapatot felépítettük és egyben tartottuk. Örülök, hogy meg tudtuk csinálni azt amiért dolgoztunk másfél szezonon keresztül, mert beleszámolom az előzőt is. Köszönjük a szurkolást, köszönjük mindenkinek, aki értünk szorított. Éreztük az energiájukat és reméljük, hogy lesz még alkalmunk egyszer közösen ünnepelni.”
Szettek eredményei:
28:26/24:26/19:25/25:27
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se extraliga döntő iv. mérkőzés

2021.04.13-án, kedden már a döntő negyedik mérkőzését fogjuk játszani a kaposvári csapattal. Az összecsapást ismét az M4 Sport fogja közvetíteni, így aki figyelemmel akarja követni a mérkőzést, az megteheti az M4 Sporton 17:30-tól.

Hajrá Pénzügyőr

vereseég az extraliga döntőjének iv. mérkőzésén

Sajnos a harmadik mérkőzésünket 3:1 arányban elveszítettük, melynek köszönhetően a Kaposvár felzárkózott 2:1-re az összesítésben. Kedden már esélyünk van a visszavágásra, hiszen 17:30-kor keződik a negyedik összecsapás, amelyet szintén az M4 Sport fog közvetíteni. További információkat a későbbiekben fogunk posztolni számotokra.
A mérkőzésről megkérdeztük vezetőedzőnket, Jókay Zoltánt:
“A második szettől kezdve sokat hibáztunk és nem tudtuk élvezni a mérkőzést. Siettetük a játékot. Amikor a Kaposvár még rátett a játékra, mi arra már nem tudtunk válaszolni.”
Szettek eredményei:
25:20/23:25/22:25/15:25
Hajrá Pénzügyőr
Fotókat készítette: Violetta Mesteri

lv sport pénzügyőr se vs. fino kaposvár extraliga döntő iii. mérkőzés

Ahogy azt a tegnapi posztban már olvashattátok, az extraliga döntőjének harmadik mérkőzésére nem kell sokat várni, hiszen már a holnapi napon láthatjátok. Az élő közvetítést az M4 Sport+-on lehet követni.

Kezdés – 15:45 óra

Hajrá Pénzügyőr

győzelem az extraliga döntőjének ii. mérkőzésén is

Magabiztos játék, az első mérkőzéshez hasonló forgatókönyv. Fölényes győzelmet arattunk a FINO otthonában, mellyel 2:0-ra növeltük az előnyünket. A következő mérkőzésünk 2021.04.10-én, szombaton lesz, amelyet az M4 Sport+ fog közvetíteni!
Kezdés – 15:45
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Kettő. Elégedett vagyok, hiszen győztünk. A célunk az volt, hogy a első mérkőzés után a másodikat is megnyerjük. Akik látták az első összecsapást, azok érzékelhettek hasonlóságot az első mérkőzéssel.”
Szettek eredményei:
20:25/15:25/25:27
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se extraliga döntőjének ii. mérkőzése

2021.04.08-án sor kerül az EXTRALIGA Döntőjének II. mérkőzésére. A mérkőzést élőben lehet követni az M4 Sporton, amely 17:15-kor veszi kezdetét.

Hajrá Pénzügyőr

segítsünk lilinek

Kaposvárral karöltve licitre bocsátjuk az EXTRALIGA Döntőjének mérkőzéslabdáját, amelyet mind a FINO, mind a Pénzügyőr játékosai dedikáltak. A felajánlott összeget Lilike SMA1 ajánljuk, aki SMA1 betegséggel küzd! A liciteket hozzászólásokként várjuk a Pénzügyőr SE hivatalos Facebook oldalán található poszt alá. Az alábbi linkre kattintva érheti el az előbb említett bejegyzést.
 
 
Kikiáltási ár: 10 000 Ft
Licitlépcső: 5 000 Ft
Licitálás időpontja: 2021.04.05. 18:00 – 2021.04.18. 24:00
Hajrá Lili

győzelem az extraliga döntőjének i. mérkőzésén

Megvan az EXTRALIGA Döntőjének első győztes mérkőzése. Az összecsapás ideje alatt végig magabiztos játékot produkálva behúztuk az első mérkőzésünket a FINO ellen!
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Egy. Megtettük az első lépést. Örülök, hogy végig koncentráltan tudtunk játszani, nyomás alá tudtuk helyezni a Kaposvárt. A második játszma után egy kicsit félő volt, hogy ez nagy különbség elaltatja a társaságot, de hála Istennek észnél voltunk. Ahogy mondtam már sokszor, ebben a sorozatban a csapatoknak több arca van. Valószínüleg a Kaposvár összefogja magát kapni és nekünk erre is fel kell készülnünk.”
Szettek eredményei:
25:20/2514/25:22
A következő mérkőzésre 2021.04.08., csütörtökön 17:15 órakor kerül sor, amelyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni. További információkat a mérkőzésről a következő napokon fogunk megosztani veletek.
Hajrá Pénzügyőr
Fotókat készítette: Violetta Mesteri

extraliga döntő I. mérkőzés

LV Sport Pénzügyőr SE VS. FINO Kaposvár
Az EXTRALIGA Döntőjének első mérkőzésére már Húsvét hétfőjén sor kerül. Ahogy azt már láthattátok a FINO Kaposvár csapatával kell megmérkőznünk a bajnoki címért. A mérkőzést a hunvolleytv-n keresztül követhetitek majd élőben.A linket a mérkőzés napján posztoljuk számotokra.
Hajrá Pénzügyőr

döntőben vagyunk

GYŐZELEM
Megszereztük a harmadik győzelmünket is, így a döntőben vagyunk! Az ellenfelünket még várjuk.
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Örülök, hogy a bajnoksággal kapcsolatos minimum célunkat elértük. A mai mérkőzés sem és maga a sorozat sem volt könnyű. Hétfőtől megkezdjük a felkészülést a döntőre, addig mindenki szurkoljon a számára szimpatikus ellenfélnek.”
Szettekeredményei:
25:21/25:21/25:19
 
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr sE VS. Vegyész RC Kazincbarcika extraliga elődöntő 3. mérkőzés

Március 26-án már a harmadik mérkőzésünket fogjuk játszani a Vegyész csapata ellen. Aki élőben szeretné követni a mérkőzés alakulását, az a hunvolleytv-n ismét megteheti. Az ehhez tartozó linket szokásosan a mérkőzés napján megosztjuk veletek. 

Mérkőzés adatok:

LV Sport Pénzügyőr SE VS. Vegyész RC Kazincbarcika

2021.03.26. 20:00 óra

Pénzügyőr Sportcsarnok

győzelem a második mérkőzésen is

3:0-ra megnyertük a rájátszás második mérkőzését, így összesítésben 2:0-ra vezetünk. A következő összecsapásra pénteken (2021.03.26.) kerül sor, amit újra hazai pályán fogunk megvívni.
 
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Sikerült azokat a hibákat kijavítanunk, amelyeket az első mérkőzésen elkövettük. Úgy érzem, hogy koncentráltabban, energetikusabban kezdtünk, és végig sikerült azt a teljesítményt nyújtanunk, amit szerettünk volna.”
 
Szettek eredményei:
20:25
22:25
17:25
 
A következő mérkőzésről a következő napokban fogunk posztolni számotokra.
 
Hajrá Pénzügyőr

Vegyész rc kazincbarcika vs. lv sport pénzügyőr se extraliga elődöntő 2. mérkőzés

Nem kell sokáig várni a következő mérkőzésre, hiszen már a keddi napon Kazincbarcikára utazunk, hogy lejátszhassuk az EXTRALIGA elődöntőjének második mérkőzését. Aki élőben szeretné követni a mérkőzés alakulását, az a hunvolleytv-n megteheti. Az ehhez tartozó linket a mérkőzés napján megosztjuk veletek. 

Mérkőzés adatok:

Vegyész RC Kazincbarcika VS. LV Sport Pénzügyőr SE

2021.03.23. 18:00 óra

Don Bosco Sportközpont

győzelem a rájátszás első mérkőzésén

Egy rendkívül izgalmas mérkőzésen sikerült megszerezenünk az elődöntő első mérkőzésén a győzelmet.Az első két szettben okkal ijedhettünk meg, hiszen a Vegyész csapatának összejött minden, míg mi messze a tudásunk alatt teljesítettünk. Szerencsére ezen még időben tudtunk változtatni, melynek köszönhetően megnyerük az első mérkőzésünket a rájátszásban.
Szettek eredményei:
22:25/20-25/25:18/25:20/15:12
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Tanulságos mérkőzés volt és remélem, hogy nem csak frázisokban beszélünk erről. Messze nem azzal a lendülettel, fegyelmezettséggel kezdtük el a mérkőzést, ahogy kellett volna, vagy, ahogy jellemző ránk és ez nagyon visszaütött. Elment két szett, mire elkezdtük azt csinálni, amit videóztunk, amiről beszéltünk. Akkor elkezdett összeállni a játékunk elkezdett az adrenalin is dolgozni és aztán feltudtak pörögni arra a hőfokra amire kellett. Azonban ez messze nem volt meggyőző játék. Szerencsére volt egy extra teljesítményünk, aki át tudott lendíteni minket a holtpontokon, a többieknek is fel kell nőniük hozzá.”
A következő mérkőzésig nem kell sokat várni, hiszen már kedden utazunk Kazincbarcikára. A mérkőzésről további információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr se vs. vegyész rc kazincbarcika elődöntő 1. mérkőzése

Elérkeztünk az elődöntők sorozatához. Ahogyan azt láthattátok a Vegyész csapata ellen kell megküzdenünk a döntőbe kerülésért. A sorozat három nyert mérkőzésig tart, így minimum három és maximum öt mérkőzt fogunk játszani. Az első mérkőzésünket hazai pályán játszuk, 2021.03.20-án 19:00 órakor. Az összecsapás zárt kapus lesz, de az eddigiekhez megszokottan a hunvolley TV élőben fog közvetíteni, így senki nem fog lemaradni semmiről.

Hajrá Pénzügyőr

boldog nőnapot kívánunk

győzelem a magyar kupa döntőjében

Sikeresen megvédtük a címünket, melynek köszönhetően a Pénzügyőr történetében már másodjára emelhettük magasba a Magyar Kupa serlegét!
A döntőben egy rendkívül határozott és szervezett játékot produkálva arattunk győzelmet a FINO Kaposvár csapata felett. Sajnálatos módon a pandémia miatt a mérkőzést zárt kapuk mögött kellett megrendezni, így a szurkolóinkra sem számíthattunk élőben. Mindezek ellenére szeretnénk megköszönni nektek a rengeteg bíztatást, jókívánságokat és videókat, amit az elmúlt napokban kaptunk tőletek!
Jókay Zoltán:
„Nagyon örülök, hogy azok a dolgok, amikről beszéltünk, amikre készültünk, azok visszaigazolást nyertek. Az első szettben sokat támadtunk első szándékból, amelyek eredményesek voltak, így erre tudtuk ráépíteni a kicsit változatosabb játékunkat. Csak azt tudom kiemelni, hogy ez a mai is egy szép csapatmunka volt.”
Vasárnap az ünneplésé, hétfő a pihenésé, kedden folytatódik a munka, hiszen az élet nem áll meg, előttünk a Magyar Bajnoki elődöntő és reményeink szerint a döntő, ahol szintén szeretnénk nyerni!
Hajrá Pénzügyőr

veretlenül zártuk az extraliga alapszakaszát

Győzelemmel és veretlenül zártuk az EXTRALIGA alapszakaszát!
 
A tét nélküli mérkőzésen 3:2-es győzelmet tudtunk aratni, amellyel megőriztük az alapszakaszi veretlenségünket. A mai napon dőlt a negyedik hely sorsa is, hiszen a Vegyész csapata fogadta a Kecskemétet. A hazaiak simán 3:0-ra megverték a KRC csapatát, mellyel bebiztosították helyüket a rájátszásban. Ez azt is jelenti, hogy az ellenfelünk nem más lesz, mint a Vegyész RC Kazincbarcika. A rájátszás részleteiről időpontjairól a későbbiekben értesítünk benneteket.
 
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se

Az alapszakasz utolsó bajnoki mérkőzését a FINO Kaposvár ellen játszuk, amelyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni! Az első mérkőzésen hazai pályán 3:0-ra tudtunk győzni és reméljük, hogy a február 25-i mérkőzésen is jó teljesítményt tudunk nyújtani. A helyezések szempontjából már nincsen súlya a csütörtöki mérkőzésnek, hiszen mindkét csapat bebiztosította a pozícióját. Ez azt jelenti, hogy mi az első helyről várhatjuk a rájátszást, míg a Kaposvár csapata a másodikról. A mi ellenfelünk még kérdőjeles, hiszen a Vegyész RC Kazincbarcika és a Kecskeméti RC csapata is pályázik a negyedik pozíció elnyerésére, míg a FINO együttese már biztosan a MAFC-BME ellen vívhatja meg a rájátszás mérkőzéseit.

A mérkőzés és a TV-s közvetítés is 20:00-kor kezdődik.

Hajrá Pénzügyőr

újra a magyar kupa döntőjében

Egy rendkívül izgalmas és magasszínvonaló mérkőzésen kerekedtünk ellenfelünk fölé, akik így a harmadik helyért játszhatnak majd a Magyar Kupa négyes döntőjében. Győzelmünkkel esélyünk van magunknál tartani a Magyar Kupát, amelyet még nem tudjuk, hogy ki ellen kell megvédenünk. Az biztos, hogy a FINO, Kecskemét csapatai közül kerül ki az ellenfelünk.
 
A mérkőzésről megkérdeztük vezetőedzőnket, Jókay Zoltánt:
“Ahogy gondoltuk és beszéltük a Kazincbarcika azzal a lendülettel ugrott nekünk amivel kellett. Az elején nem sikerült felvennünk az üzemi hőfokot, aztán a játszma közepétől elindult a játék. Amikor megragadtuk az első lehetőséget, onnantól kezdve nem engedtük. Rendkívül örülök, hogy a srácok ilyen hihetetlen hosszú ideig és magas szinten tudtak koncentrálni. Ez egy abszolút csapat csapatmunka volt.”
 
Szettek eredményei:
25:23/25:19/25:12
GOLDEN SET15:11
 
A következő mérkőzésünk a FINO Kaposvár ellen lesz, amely egyben az utolsó alapszakaszi meccsünk. További információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
Fotókat készítette: Violetta Mesteri
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr se vs. vegyész rc kazincbarcika - magyar kupa elődöntőjének visszavágója

A mai napon megrendezésre kerül az LV Sport Pénzügyőr SE – Vegyész RC Kazincbarcika Magyar Kupa Elődöntőjének 2. mérkőzése.

Hajrá Pénzügyőr!