hírek

bajnokcsapat

2020/21-es Magyar Bajnokság legjobb csapata az LV Sport Pénzügyőr SE!
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Három, mert ennyi kellett hozzá. Megszületett az, amiért ezt a csapatot felépítettük és egyben tartottuk. Örülök, hogy meg tudtuk csinálni azt amiért dolgoztunk másfél szezonon keresztül, mert beleszámolom az előzőt is. Köszönjük a szurkolást, köszönjük mindenkinek, aki értünk szorított. Éreztük az energiájukat és reméljük, hogy lesz még alkalmunk egyszer közösen ünnepelni.”
Szettek eredményei:
28:26/24:26/19:25/25:27
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se extraliga döntő iv. mérkőzés

2021.04.13-án, kedden már a döntő negyedik mérkőzését fogjuk játszani a kaposvári csapattal. Az összecsapást ismét az M4 Sport fogja közvetíteni, így aki figyelemmel akarja követni a mérkőzést, az megteheti az M4 Sporton 17:30-tól.

Hajrá Pénzügyőr

vereseég az extraliga döntőjének iv. mérkőzésén

Sajnos a harmadik mérkőzésünket 3:1 arányban elveszítettük, melynek köszönhetően a Kaposvár felzárkózott 2:1-re az összesítésben. Kedden már esélyünk van a visszavágásra, hiszen 17:30-kor keződik a negyedik összecsapás, amelyet szintén az M4 Sport fog közvetíteni. További információkat a későbbiekben fogunk posztolni számotokra.
A mérkőzésről megkérdeztük vezetőedzőnket, Jókay Zoltánt:
“A második szettől kezdve sokat hibáztunk és nem tudtuk élvezni a mérkőzést. Siettetük a játékot. Amikor a Kaposvár még rátett a játékra, mi arra már nem tudtunk válaszolni.”
Szettek eredményei:
25:20/23:25/22:25/15:25
Hajrá Pénzügyőr
Fotókat készítette: Violetta Mesteri

lv sport pénzügyőr se vs. fino kaposvár extraliga döntő iii. mérkőzés

Ahogy azt a tegnapi posztban már olvashattátok, az extraliga döntőjének harmadik mérkőzésére nem kell sokat várni, hiszen már a holnapi napon láthatjátok. Az élő közvetítést az M4 Sport+-on lehet követni.

Kezdés – 15:45 óra

Hajrá Pénzügyőr

győzelem az extraliga döntőjének ii. mérkőzésén is

Magabiztos játék, az első mérkőzéshez hasonló forgatókönyv. Fölényes győzelmet arattunk a FINO otthonában, mellyel 2:0-ra növeltük az előnyünket. A következő mérkőzésünk 2021.04.10-én, szombaton lesz, amelyet az M4 Sport+ fog közvetíteni!
Kezdés – 15:45
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Kettő. Elégedett vagyok, hiszen győztünk. A célunk az volt, hogy a első mérkőzés után a másodikat is megnyerjük. Akik látták az első összecsapást, azok érzékelhettek hasonlóságot az első mérkőzéssel.”
Szettek eredményei:
20:25/15:25/25:27
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se extraliga döntőjének ii. mérkőzése

2021.04.08-án sor kerül az EXTRALIGA Döntőjének II. mérkőzésére. A mérkőzést élőben lehet követni az M4 Sporton, amely 17:15-kor veszi kezdetét.

Hajrá Pénzügyőr

segítsünk lilinek

Kaposvárral karöltve licitre bocsátjuk az EXTRALIGA Döntőjének mérkőzéslabdáját, amelyet mind a FINO, mind a Pénzügyőr játékosai dedikáltak. A felajánlott összeget Lilike SMA1 ajánljuk, aki SMA1 betegséggel küzd! A liciteket hozzászólásokként várjuk a Pénzügyőr SE hivatalos Facebook oldalán található poszt alá. Az alábbi linkre kattintva érheti el az előbb említett bejegyzést.
 
 
Kikiáltási ár: 10 000 Ft
Licitlépcső: 5 000 Ft
Licitálás időpontja: 2021.04.05. 18:00 – 2021.04.18. 24:00
Hajrá Lili

győzelem az extraliga döntőjének i. mérkőzésén

Megvan az EXTRALIGA Döntőjének első győztes mérkőzése. Az összecsapás ideje alatt végig magabiztos játékot produkálva behúztuk az első mérkőzésünket a FINO ellen!
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Egy. Megtettük az első lépést. Örülök, hogy végig koncentráltan tudtunk játszani, nyomás alá tudtuk helyezni a Kaposvárt. A második játszma után egy kicsit félő volt, hogy ez nagy különbség elaltatja a társaságot, de hála Istennek észnél voltunk. Ahogy mondtam már sokszor, ebben a sorozatban a csapatoknak több arca van. Valószínüleg a Kaposvár összefogja magát kapni és nekünk erre is fel kell készülnünk.”
Szettek eredményei:
25:20/2514/25:22
A következő mérkőzésre 2021.04.08., csütörtökön 17:15 órakor kerül sor, amelyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni. További információkat a mérkőzésről a következő napokon fogunk megosztani veletek.
Hajrá Pénzügyőr
Fotókat készítette: Violetta Mesteri

extraliga döntő I. mérkőzés

LV Sport Pénzügyőr SE VS. FINO Kaposvár
Az EXTRALIGA Döntőjének első mérkőzésére már Húsvét hétfőjén sor kerül. Ahogy azt már láthattátok a FINO Kaposvár csapatával kell megmérkőznünk a bajnoki címért. A mérkőzést a hunvolleytv-n keresztül követhetitek majd élőben.A linket a mérkőzés napján posztoljuk számotokra.
Hajrá Pénzügyőr

döntőben vagyunk

GYŐZELEM
Megszereztük a harmadik győzelmünket is, így a döntőben vagyunk! Az ellenfelünket még várjuk.
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Örülök, hogy a bajnoksággal kapcsolatos minimum célunkat elértük. A mai mérkőzés sem és maga a sorozat sem volt könnyű. Hétfőtől megkezdjük a felkészülést a döntőre, addig mindenki szurkoljon a számára szimpatikus ellenfélnek.”
Szettekeredményei:
25:21/25:21/25:19
 
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr sE VS. Vegyész RC Kazincbarcika extraliga elődöntő 3. mérkőzés

Március 26-án már a harmadik mérkőzésünket fogjuk játszani a Vegyész csapata ellen. Aki élőben szeretné követni a mérkőzés alakulását, az a hunvolleytv-n ismét megteheti. Az ehhez tartozó linket szokásosan a mérkőzés napján megosztjuk veletek. 

Mérkőzés adatok:

LV Sport Pénzügyőr SE VS. Vegyész RC Kazincbarcika

2021.03.26. 20:00 óra

Pénzügyőr Sportcsarnok

győzelem a második mérkőzésen is

3:0-ra megnyertük a rájátszás második mérkőzését, így összesítésben 2:0-ra vezetünk. A következő összecsapásra pénteken (2021.03.26.) kerül sor, amit újra hazai pályán fogunk megvívni.
 
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Sikerült azokat a hibákat kijavítanunk, amelyeket az első mérkőzésen elkövettük. Úgy érzem, hogy koncentráltabban, energetikusabban kezdtünk, és végig sikerült azt a teljesítményt nyújtanunk, amit szerettünk volna.”
 
Szettek eredményei:
20:25
22:25
17:25
 
A következő mérkőzésről a következő napokban fogunk posztolni számotokra.
 
Hajrá Pénzügyőr

Vegyész rc kazincbarcika vs. lv sport pénzügyőr se extraliga elődöntő 2. mérkőzés

Nem kell sokáig várni a következő mérkőzésre, hiszen már a keddi napon Kazincbarcikára utazunk, hogy lejátszhassuk az EXTRALIGA elődöntőjének második mérkőzését. Aki élőben szeretné követni a mérkőzés alakulását, az a hunvolleytv-n megteheti. Az ehhez tartozó linket a mérkőzés napján megosztjuk veletek. 

Mérkőzés adatok:

Vegyész RC Kazincbarcika VS. LV Sport Pénzügyőr SE

2021.03.23. 18:00 óra

Don Bosco Sportközpont

győzelem a rájátszás első mérkőzésén

Egy rendkívül izgalmas mérkőzésen sikerült megszerezenünk az elődöntő első mérkőzésén a győzelmet.Az első két szettben okkal ijedhettünk meg, hiszen a Vegyész csapatának összejött minden, míg mi messze a tudásunk alatt teljesítettünk. Szerencsére ezen még időben tudtunk változtatni, melynek köszönhetően megnyerük az első mérkőzésünket a rájátszásban.
Szettek eredményei:
22:25/20-25/25:18/25:20/15:12
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Tanulságos mérkőzés volt és remélem, hogy nem csak frázisokban beszélünk erről. Messze nem azzal a lendülettel, fegyelmezettséggel kezdtük el a mérkőzést, ahogy kellett volna, vagy, ahogy jellemző ránk és ez nagyon visszaütött. Elment két szett, mire elkezdtük azt csinálni, amit videóztunk, amiről beszéltünk. Akkor elkezdett összeállni a játékunk elkezdett az adrenalin is dolgozni és aztán feltudtak pörögni arra a hőfokra amire kellett. Azonban ez messze nem volt meggyőző játék. Szerencsére volt egy extra teljesítményünk, aki át tudott lendíteni minket a holtpontokon, a többieknek is fel kell nőniük hozzá.”
A következő mérkőzésig nem kell sokat várni, hiszen már kedden utazunk Kazincbarcikára. A mérkőzésről további információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr se vs. vegyész rc kazincbarcika elődöntő 1. mérkőzése

Elérkeztünk az elődöntők sorozatához. Ahogyan azt láthattátok a Vegyész csapata ellen kell megküzdenünk a döntőbe kerülésért. A sorozat három nyert mérkőzésig tart, így minimum három és maximum öt mérkőzt fogunk játszani. Az első mérkőzésünket hazai pályán játszuk, 2021.03.20-án 19:00 órakor. Az összecsapás zárt kapus lesz, de az eddigiekhez megszokottan a hunvolley TV élőben fog közvetíteni, így senki nem fog lemaradni semmiről.

Hajrá Pénzügyőr

boldog nőnapot kívánunk

győzelem a magyar kupa döntőjében

Sikeresen megvédtük a címünket, melynek köszönhetően a Pénzügyőr történetében már másodjára emelhettük magasba a Magyar Kupa serlegét!
A döntőben egy rendkívül határozott és szervezett játékot produkálva arattunk győzelmet a FINO Kaposvár csapata felett. Sajnálatos módon a pandémia miatt a mérkőzést zárt kapuk mögött kellett megrendezni, így a szurkolóinkra sem számíthattunk élőben. Mindezek ellenére szeretnénk megköszönni nektek a rengeteg bíztatást, jókívánságokat és videókat, amit az elmúlt napokban kaptunk tőletek!
Jókay Zoltán:
„Nagyon örülök, hogy azok a dolgok, amikről beszéltünk, amikre készültünk, azok visszaigazolást nyertek. Az első szettben sokat támadtunk első szándékból, amelyek eredményesek voltak, így erre tudtuk ráépíteni a kicsit változatosabb játékunkat. Csak azt tudom kiemelni, hogy ez a mai is egy szép csapatmunka volt.”
Vasárnap az ünneplésé, hétfő a pihenésé, kedden folytatódik a munka, hiszen az élet nem áll meg, előttünk a Magyar Bajnoki elődöntő és reményeink szerint a döntő, ahol szintén szeretnénk nyerni!
Hajrá Pénzügyőr

veretlenül zártuk az extraliga alapszakaszát

Győzelemmel és veretlenül zártuk az EXTRALIGA alapszakaszát!
 
A tét nélküli mérkőzésen 3:2-es győzelmet tudtunk aratni, amellyel megőriztük az alapszakaszi veretlenségünket. A mai napon dőlt a negyedik hely sorsa is, hiszen a Vegyész csapata fogadta a Kecskemétet. A hazaiak simán 3:0-ra megverték a KRC csapatát, mellyel bebiztosították helyüket a rájátszásban. Ez azt is jelenti, hogy az ellenfelünk nem más lesz, mint a Vegyész RC Kazincbarcika. A rájátszás részleteiről időpontjairól a későbbiekben értesítünk benneteket.
 
Hajrá Pénzügyőr

fino kaposvár vs. lv sport pénzügyőr se

Az alapszakasz utolsó bajnoki mérkőzését a FINO Kaposvár ellen játszuk, amelyet az M4 Sport élőben fog közvetíteni! Az első mérkőzésen hazai pályán 3:0-ra tudtunk győzni és reméljük, hogy a február 25-i mérkőzésen is jó teljesítményt tudunk nyújtani. A helyezések szempontjából már nincsen súlya a csütörtöki mérkőzésnek, hiszen mindkét csapat bebiztosította a pozícióját. Ez azt jelenti, hogy mi az első helyről várhatjuk a rájátszást, míg a Kaposvár csapata a másodikról. A mi ellenfelünk még kérdőjeles, hiszen a Vegyész RC Kazincbarcika és a Kecskeméti RC csapata is pályázik a negyedik pozíció elnyerésére, míg a FINO együttese már biztosan a MAFC-BME ellen vívhatja meg a rájátszás mérkőzéseit.

A mérkőzés és a TV-s közvetítés is 20:00-kor kezdődik.

Hajrá Pénzügyőr

újra a magyar kupa döntőjében

Egy rendkívül izgalmas és magasszínvonaló mérkőzésen kerekedtünk ellenfelünk fölé, akik így a harmadik helyért játszhatnak majd a Magyar Kupa négyes döntőjében. Győzelmünkkel esélyünk van magunknál tartani a Magyar Kupát, amelyet még nem tudjuk, hogy ki ellen kell megvédenünk. Az biztos, hogy a FINO, Kecskemét csapatai közül kerül ki az ellenfelünk.
 
A mérkőzésről megkérdeztük vezetőedzőnket, Jókay Zoltánt:
“Ahogy gondoltuk és beszéltük a Kazincbarcika azzal a lendülettel ugrott nekünk amivel kellett. Az elején nem sikerült felvennünk az üzemi hőfokot, aztán a játszma közepétől elindult a játék. Amikor megragadtuk az első lehetőséget, onnantól kezdve nem engedtük. Rendkívül örülök, hogy a srácok ilyen hihetetlen hosszú ideig és magas szinten tudtak koncentrálni. Ez egy abszolút csapat csapatmunka volt.”
 
Szettek eredményei:
25:23/25:19/25:12
GOLDEN SET15:11
 
A következő mérkőzésünk a FINO Kaposvár ellen lesz, amely egyben az utolsó alapszakaszi meccsünk. További információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
Fotókat készítette: Violetta Mesteri
Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr se vs. vegyész rc kazincbarcika - magyar kupa elődöntőjének visszavágója

A mai napon megrendezésre kerül az LV Sport Pénzügyőr SE – Vegyész RC Kazincbarcika Magyar Kupa Elődöntőjének 2. mérkőzése.

Hajrá Pénzügyőr!

GYŐZELEM A MAFC-BME OTTHONÁBAN

Győzelem a budapesti rangadón! Ezzel a győzelemmel és a FINO vereségének köszönhetően már biztosan első helyen zárjuk az Extraliga alapszakaszát. A mérkőzésen végig magabiztosan és koncentráltan tudtunk játszani, melynek köszönhetően 3:0-ra sikerült megnyernünk a mérkőzést.
 
Az összecsapásról megkérdeztük vezetőedzőnket, Jókay Zoltánt:
“Örülök a győzelemnek ebben az összetételben is! Annak végképp örülök, hogy koncentráltan tudtunk játszani és ez igaz volt az első két szett végjátékaira is, ahol eldőltek a játszmák eredményei.”
 
Szettek eredményei:
22:25/27:29/17:25
 
További részletekért kattints az alábbi linkre:
http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=840&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList
 
A következő mérkőzésünk jövő héten szerdán lesz, amikor a Vegyész csapatával mérkőzünk meg a Magyar Kupa Elődöntőjének második mérkőzésén. További információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
 
Hajrá Pénzügyőr


Segítsünk együtt Zsombinak!

A Vegyész RC Kazincbarcika csapatával karöltve jótékonysági akciót indítottunk, hogy segítséget nyújtsunk az SMA betegségben szenvedő Zsombinak. A gyűjtést már a tavalyi évben elindították, de még mindig hiányzik megközelítőleg ~164 millió forint.

Licitálni az LV Sport Pénzügyőr SE VS. Vegyész RC Kazincbarcika Magyar Bajnoki mérkőzéslabdájára lehet, amelyet mindkét csapat játékosai dedikáltak. A licitálás 2021.02.07-én kezdődött, most 30.000 forintál járunk, de reméljük, hogy ez még magasabbra is tud emelkedni! Erre még van idő, hiszen 2021.02.17-ig lehet licitálni. Ajánlattevésre a lenti linkre kattintva van lehetőség. Az ajánlatokat hozzászolásként várjuk!

https://www.facebook.com/psevolleyballteam

Minden segítségre, legyen az kisebb, vagy nagyobb, óriási nagy szükségük van! Így kérünk mindenkit, aki teheti az alábbi számlaszámra utlajon.

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány számlaszámára kell utalni.
Számlaszám: 11734152-21916838
IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
 
Hajrá Zsombi!
 

győzelem a bajnokságban a vrck ellen

A Magyar Bajnokság 10. fordulójában a VRCK csapatát fogadtuk és az első szettet leszámítva egy magabiztos játékot produkálva győzelmet arattunk. Az első játékban, ahogyan eddig is sok hibát vétettünk. A következő három menetben feljavult a játékunk, így 3:1 arányban megtudtuk nyerni a mérkőzést.
 
A mérkőzésről megkérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Az első szettben megint rengeteg hibát követtünk el, amellyel segítettük az ellenfelünk dolgát. Amikor javulni tudtunk a nyitás-fogadásban, akkor el tudtuk kezdeni azt a játékot játszani, amit tudunk és amire képesek vagyunk. Remélem rátértünk a “jó” útra és ez kitart a szezon végéig.”
 
Szettek eredményei:
24:26/25:20/25:21/25:16
 
A következő mérkőzésünket a következő héten szombaton fogjuk lejátszani, amikor a MAFC-BME csapatához látogatunk el.

 

Azonban a mai nap legfontosabb közölni valója, az az alábbi képen látható. Mint azt többen hallhattátok már Zsombi SMA betegségben szenved. Még a tavalyi évben gyűjtést indítottak, hogy hozzá tudjon jutni a gyógyszerhez, amely a teljes élet reményét adhatja meg számára. A VRC Kazincbarcika csapatával karöltve licitre bocsátjuk az egyik mérkőzéslabdát, amelyet mindkét csapat játékosai aláírtak. A liciteket hozzászólásokban várjuk a Pénzügyőr SE hivatalos Facebook oldalán találhotó poszt alá. A legnagyobb összeget felajánlott adományozónak a Szép jövőért Zsombornak Alapítvány számlaszámára kell átutalnia a pénzt. Minden összeg segítség, így kérünk benneteket, hogy aki tud az az alábbi számlaszámra utaljon.

Számlaszám: 11734152-21916838
IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
 
Kikiáltási ár: 10 000 FT
Licitlépcső: 5 000 FT
Licit ideje: 2021.02.07. – 2021.02.17.
 
Hajrá Pénzügyőr
lv sport pénzügyőr se vs. vegyész rc kazincbarcika

Folytatódik a bajnokság
 
A 10. fordulóban a Vegyész csapata látogat el hozzánk. A mérkőzés 17:00 órakor fog kezdődni és a HunvolleyTV-n lehet majd élőben követni az összecsapás eseményeit. Az ehhez szükséges linket a későbbiekben fogjuk posztolni számotokra.
 
Hajrá Pénzügyőr!

vereség a magyar kupa elődöntőjének első fordulójában

Az eddigi legfontosabb mérkőzést veszítettük el. Egy teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Vegyész csapata. A Magyar Kupa elődöntőjének második fordulója 2021.02.17-én lesz, ahol hazai pályán fogadjuk a barcikai csapatot.
 
A mérkőzésről megkérdeztük a csapatunk vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“A játék képe alapján teljesen megérdemelt a Barcika győzelme. Amikor volt esélyünk játszmát, játszmákat nyerni, akkor is az ő dolgukat segítettük. Sajnos csapatszinten voltunk a mai napon nagyon gyengék. A következő mérkőzésre is felkészülünk és remélem hogy egy aranyszettben fog eldőlni a továbbjutás sorsa.”
 
Szettek eredményei:
25:20/23:25/25:15/27:25
 
Hajrá Pénzügyőr

vegyész rc kazincbarcika vs. lv sport pénzügyőr se

2021.01.27-én a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését a Kazincbarcika csapata ellen játszuk. A mérkőzés zárt kapus lesz! Az élő STREAM közvetítésről a későbbiekben posztolunk.

Hajrá Pénzügyőr

 

győzelem a kecskemét ellen

Egy újabb győzelemmel gyarapodtunk a mai napon. Az első szettet rendkívül jól kezdtük, amelyre nem tudott reagálni a vendég csapat, nem úgy, mint a második játékban. Ehhez, azonban szükségük volt a mi hibáinkra, amiket sikeresen kihasználtak. A harmadik menetben rendezni tudtuk a játékunkat, és innentől kezdve már hoztuk a pontokat és szetteket.
 
A mérkőzésről megkérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
“Nem kellett motiválni a srácokat, az első szettet nagyon jól kezdtük. A második játékban a saját hülyeségeink miatt kerültünk ilyen helyzetbe. A harmadik menetben már rendezni tudtuk a sorainkat, aminek köszönhetően megnyertük a mérkőzést.”
 
Szettek eredményei:
25:19/21:25/25:21/25:17
 
További információkért az alábbi linkre kattintsatok:
http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=835&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList
 
A következő mérkőzésig nem kell sokat várni, hiszen 27-én újra Kazincbarcikára utazunk, ahol a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzését fogjuk lejátszani. További részleteket a későbbiekben osztunk meg veletek.
 
Hajrá Pénzügyőrlv sport pénzügyőr se vs. kecskeméti rc

2021.01.23-án az EXTRALIGA 9. fordulóját hazai pályán játszuk a Kecskemét csapata ellen. Sajnos a virushelyzet miatt, még mindig zárt kapuk mögött kell játszanunk a mérkőzéseket. Elő STREAM adás, az eddigiekhez hasonlóan lesz, amelyet a mérkőzés napján fogunk közzétenni.
LV Sport Pénzügyőr SE VS. Kecskeméti RC
2021.01.23. 17:00 óra
Zárt kapu
Pénzügyőr Sportcsarnok
Hajrá Pénzügyőr

3:1-es győzelem a vegyész ellen

Az első szettet remekül kezdték a hazaiak, amelyhez kellett az is, hogy a csapatunk egyáltalán nem találta magát. A második menetben órisái harc folyt, amelyet az eredmény is jól mutat. Szerencsére jól jöttünk ki és sikerült megnyernünk a játékot, amely után megfordult a kocka és a csapat elkezdett egyre magabiztosabban játszani. Ennek köszönhetően 3:1-re megnyertük a mérkőzést!
A mérkőzésről megkérdeztük a csapatunk vezetőedzőjét Jókay Zoltánt:
“Az első szettben sokkot kapott a csapat, nyitásfogadásunk nem volt, így a támadásainkat sem tudtuk hatékonyan végezni. A második játékban ki kellett keverednünk az általunk ásott “gödörből”, amelyet a menet eredménye jól tükröz. Ezt követően már tutduk azt a játékot hozni, amelyet kellene.”
 
További információkért kattints az alábbi linkre:
http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=831&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList
 
Szettek eredményei:
25:13/33:35/20:25/16:25
 
A következő mérkőzésre nem kell sokat várni, hiszen még ezen a héten szombaton megmérkőzünk a Kecskemét csapata ellen. A mérkőzés információiról a későbbiekben posztolunk.
 
Hajrá PénzügyőrDa Silva Santos Pedro Luiz

Új játékossal gazdagodtunk, aki nem más, mint a 204 cm-es Da Silva Santos Pedro Luiz. Az 1995-s születésű, barzil állampolgár már az első edzésein és természetesen az összes orvosi vizsgálaton átesett. Rendelkezik verseny- és játékengedéllyel, így akár már a mai bajnoki mérkőzésen is pályára léphet!
 
Hajrá Pénzügyőr

Vegyész rc Kazincbarcika vs. LV Sport Pénzügyőr SE

2021.01.19. 18:00 órakor Kazincbarcika csapatához utazunk, hogy megmérkőzhessünk velük. Érdekesség, hogy még nem találkoztunk a VRCK csapatával, köszönhetően a járványnak!
A mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, az elő stream adásról a későbbiekben posztolunk.
Hajrá Pénzügyőrgyőzelem a dunaújváros ellen

Győzelemmel zártuk az új év első hazai bajnoki mérkőzését. Az első kétt szettet magabiztosan hozták a srácok, majd a harmadik menetben a vendég csapat felgyorsította a játékát, amelyet nem tudtuk időben lereagálni, így azt el is veszítettük. A negyedik szettbet végül sikerült behúzni, amellyel a mérkőzést is megnyertük.
A mérkőzésről a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt is megkérdeztük:
“Köszönjük a leckét a Dunaferr csapatának. A harmadik szettben egy gyorsabb játékra váltottak, amelyet gyorsabban kellett volna lereagálnunk.”
A következő mérkőzésünket 2021.01.19-én Kazincbarcikán fogjuk játszani. További információt a későbbiekben osztunk meg veletek.
Fotókat készítette:
Violetta Mesteri
Hajrá Pénzügyőr

két győzelemmel zártuk a kaposvári felkészülési tornát

Sikeres felkészülési tornán vettünk részt Kaposváron, amely elérte a célját. Az első körben a MAFC-BME csapata ellen mérkőztünk meg, ahol 2:1 arányban nyertük meg a mérkőzést.
Szettek eredményei:
25:18/25:23/22:25
Az előttünk lezajlott mérkőzésen a FINO Kaposvár megverte a Dunaferr SE csapatát, így 16:00 órási mérkőzésen (“döntőben”) velük játszhattunk. A mérkőzés hasonlóképp zajlott mint az első összecsapásunk, hiszen újra 2:1 arányban tudtunk győzedelmeskedni a rendező csapat ellen.
Szettek eredményei:
25:27/17:25/25:22
A követkeő mérkőzésünket hazai pályán fogjuk játszani a Dunaferr SE csapata ellen. Részleteket a következő napokban osztunk meg veletek.
Hajrá Pénzügyőr

5 szettes mérkőzésen győztünk a kecskemét csapata ellen

Az új év első mérkőzésén is győzni tudtunk, méghozzá egy rendkívül szoros mérkőzésen. A Kecskemét csapatának sikerült meglepnie minket, de végül sikerült az ötödik szettben megnyerni a mérkőzést, amihez a hazai csapat hibái is szükségesek voltak.
Szettek eredményei:
17:25/29:27/23:25/25:20/17:19
Részletekért kattints az alábbi linkre:
A következő mérkőzés 2021.01.13-án lesz a Dunaújváros csapatát fogadjuk hazai pályán. Részleteket a későbbiekben tesszük közzé.
Hajrá Pénzügyőr
Kecskeméti rc vs lv sport pénzügyőr se magyar bajnoki mérkőzés

Nem kell sokat várni, hogy az új évben pályán láthassuk játékosainkat, hiszen 2021.01.06-án Kecskemét csapata ellen mérkőzhetünk meg. A mérkőzés 19:00 órakor fog kezdődni, amely zárt kapus lesz. Az élő Stream közvetítés még kérdőjeles, amennyiben tudunk valamit, közzétesszük.
Hajrá Pénzügyőrsikerekben és egészségben gazdag boldog új évet kíván a Pénzügyőr se!boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

elmarad a vrck elleni magyar bajnoki mérkőzésünk

Sajnálatos módon a holnapi mérkőzésünk elmarad, hiszen az egyik játékosunk pozitív eredményt produkált a kötelező klinikai PCR tesztelésen. A csapat az előírtaknak megfelelően 10 nap karanténba kerül! További információkat a későbbiekben osztunk meg veletek.
Hajrá Pénzügyőr


vrc kazincbarcika - lv sport pénzügyőr se magyar bajnoki mérkőzés

A holnapi napon a Magyar Bajnokság keretei között a Kazincbarcika csapatával mérkőzhetünk meg. 

Mérkőzés információk:

Don Bosco Sportközpont, 2020.12.10. 18:00 óra

M4Sport élőben közvetíti.

 

Hajrá Pénzügyőr

győzelem a deac csapata ellen

A Magyar Kupa negyeddöntőjének két mérkőzését követően, újra a DEAC csapatával játszahttunk, immáron a bajnokságban. A debreceni alakulat nagyon jól kezdte a mérkőzést, míg mi a tudásunk alatt teljesítettünk, amelynek köszönhetően a hazai csapat megérdemelten megnyerte az első szettet. Ezt követően szettről szettre javult a játékunk, majd végül 1:3-ra behúztuk az ötödik mérkőzésünket is!
Szettek eredményei:
27:25/21:25/17:25/10:25
További részleteket az alábbi linken találhattok:
 
A következő mérkőzésünket december 10-én a VRCK csapata ellen fogjuk játszani. A mérkőzésről további információkat a következő héten olvashattok.
Hajrá Pénzügyőr
deac - lv sport pénzügyőr se magyar bajnoki mérkőzés

A Magyar Kupa mérkőzések után folytatjuk a bajnokságban, ahol óriási meglepetésre újra a DEAC csapata ellen mérkőzhetünk meg
A mérkőzés adatai:
DEAC SNK Kft – LV Sport Pénzügyőr SE
2020.12.05. 15:00 óra – Zárt kapu
A mérkőzés lehetséges élő stream adásáról a későbbiekben tájékoztatunk benneteket.
Hajrá Pénzügyőr

újra a legjobb négy között vagyunk a magyar kupában

LEGJOBB NÉGY KÖZÖTT VAGYUNK
A tegnapi nap lejátszottuk a Férfi Magyar Kupa Negyeddöntőjének visszavágóját. A csapatunk újra 3:0-ra győzedelmeskedett, ahogyan azt tették az első fordulóban is. Ennek köszönhetően szettet nem veszítve bekerültünk a legjobb négy csapat közé.
A mérkőzésről megkérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt.

“Nehezen indultunk, de aztán végülis elértük a célunkat. Bent vagyunk a legjobb négy csapat között a Magyar Kupában.”

Szettek eredményei:

25:19/25:12/25:21

További információkért kattints az alábbi linkre:

http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=948&ID=20&CID=52&PID=29&type=LegList

Hajrá Pénzügyőrlv sport pénzügyőr se - deac snk kft.

Férfi Magyar Kupa Negyeddöntőjének visszavágója

A mérkőzés élő stream közvetítését itt követheted nyomon.

Hajrá Pénzügyőr!


magyar kupa visszavágóját játszuk a hétvégén

A múlt hétvégén a DEAC csapata ellen játszottunk, méghozzá a Férfi Magyar Kupa Negyeddöntőjének az első fordulóját. Akkor sikeresen győzedelmeskedtünk és mindhárom szettet 18:25-re megnyertük. 2020.11.29. 16:00 órakor sor kerül a visszavágóra. Amennyiben sikerül továbbjutni, úgy újra bekerülünk a legjobb négy csapat közé.

A mérkőzést zárt kapuk előtt kell játszanunk, de az eddigikehez hasonlóan élő stream adáson keresztül lehet majd követni a mérkőzést.

Hajrá Pénzügyőr!

győzelem az első fordulóban

Lejátszottuk a Férfi Magyar Kupa Negyeddöntőjének első fordulóját, melynek Debrecen városa adott helyet. Csapatunk kiegyensúlyozott játékkal nyerte meg a mérkőzést, amelyet a szettek eredményei is hűen tükröznek. A következő héten hazai pályán fogadjuk a DEAC csapatát

A mérkőzésről megkérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt

“Három pontért jöttünk, amit sikerült megszereznünk. Remélem a hátralévő mérkőzéseinket is letudjuk játszani.”

Szettek eredményei:

18:25/18:25/18:25

További részletekért kattins az alábbi linkre:

http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=949&ID=20&CID=52&PID=29&type=LegList

Hajrá Pénzügyőr

hétvégén a magyar kupa negyeddöntőjének első fordulóját játszuk le

Sajnos minket is elért a COVID, melynek köszönhetően karanténba kellett vonulnunk. Ez az időszak véget ért, és újra edzésbe tudtunk állni, hiszen a hétvégén már a DEAC csapata ellen mérkőzünk meg a Magyar Kupa negyeddöntőjének első fordulójában. 

Mérkőzés információk: DESOK Sportcsarnok, 2020.11.22. 17:00 óra, STREAM nincsen és ZÁRT KAPUS mérkőzés lesz.

A fertőzött játékosaink jól érzik magukat, de az előírásoknak eleget téve, még karanténban vannak az újabb tesztelésig.

Hajrá Pénzügyőr!


minket is elért a covid-19

Eljött a pillanat, amikor a mi csapatunkat is elérte a COVID-19 vírus. Két játékosunk is elkapta a fertőzést. Ettől függetlenül nem csüggedünk és bízunk a mihamarabbi visszatérésben!

Hajrá Pénzügyőr

.
a mafc-bme elleni mérkőzésünk is elmarad

A 10-i elmaradt mérkőzésünk után a holnapi mérkőzésünk is elmarad, amelyet a MAFC-BME csapata ellen játszottunk volna le. Az ok, szintén a COVID-19!
Ahogyan azt már az előző posztban is említettük, az elkövetkezendő mérkőzések időpontjai kérdőjelesek, így mindenki kövesse nyomon a Pénzügyőr SE hivatalos közösségi platformjait, hogy minél gyorsabban új információkhoz jusson.

Hajrá Pénzügyőrelmarad a dunaferr se elleni extraliga bajnoki mérkőzésünk is

A COVID-19 miatt a Dunaferr SE elleni bajnoki mérkőzésünk is elmarad! A dunaújvárosi csapat újabb fertőzött játékosokról számolt be, melynek köszönhetően nem tudják lejátszani a holnapi mérkőzést. A következő összecsapásunkról nem tudunk pontos információt nyújtani, így kérünk mindenkit, hogy kövesse figyelemmel a közösségi oldalinkat, hiszen leggyorsabb információhoz innen juthatnak.

Hajrá Pénzügyőrelmarad a kecskeméti mérkőzésünk

Sajnálatos módon a Kecsekeméti RC csapatát is utolérte a COVID-19 vírus. Ennek köszönhetően sem a november 6-i, sem a november 10-i mérkőzés nem lesz megtartva. A Kecskemét csapatának innen is mihamarabbi jobbulást kívánunk.
Mindezektől függetlenül 2020.11.10-én 20:00 órakor mérkőzésünk lesz, méghozzá a Dunaferr SE csapata ellen. További információt a későbbiekben osztunk meg veletek a közösségi oldalainkon!

Hajrá Pénzügyőr

lv sport pénzügyőr se vs. fino kaposvár végeredmény

Győzelem a rangadón
Hazai pályán fogadtuk a FINO Kaposvár csapatát. Egy magas hőfokú mérkőzésen sikerült győzedelmeskednünk, melynek köszönhetően újra átvettük a tabella első pozícióját. A mérkőzés közben a kaposvári csapatban történt egy sajnálatos sérülés. Horváth Kristófnak innen is mihamarabbi felépülést kívánunk
A mérkőzésről megkérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:

“Örültünk, hogy végre játszhattunk egyet. Úgy gondolom, hogy az összképet tekintve a csapaton meglátszódott a mérkőzéshiány, főleg az olyan meccsek hiánya, amelyeknek ilyen hőfoka van, mint a mai összecsapásnak. Boldog vagyok, hogy végig tudtunk koncentrálni, még a sajnálatos sérülés sem zökkentette ki a srácokat. Készülünk a következő mérkőzésre, amely remélhetőleg lejátszásra kerül.
Innen is mihamarabbi felépülést kívánunk Horváth Kristófnak.”

Szettek eredményei:
25:21/25:20/25:21

További információkért kattints az alábbi linkre:

http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=832&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList

Hajrá Pénzügyőrlv sport pénzügyőr se - FINO KAPOSVÁR

Férfi Magyar EXTRALIGA Bajnoki Mérkőzés

A mérkőzés élő stream közvetítését itt követheted nyomon.

Hajrá Pénzügyőr!lv sport pénzügyőr se - fino kaposvár

ÚJRA MÉRKŐZÉS
Ebben a kaotikus helyzetben sajnos rengeteg mérkőzés időpontja kétséges, mindezek ellenére a FINO Kaposvár elleni hazai mérkőzésünk a holnapi napon lejátszásra kerül.
A mérkőzést újra stream-en keresztül lehet élőben követni, melynek linkjét a holnapi napon közzétesszük felületeinken.

Mérkőzés időpontja: 2020.11.03. 20:00
Zártkapus

Hajrá Pénzügyőrelmarad a vegyész rck - lv sport pénzügyőr se bajnoki mérkőzés

Az élet és a COVID-19 újra keresztülhúzta a számításokat, mivel a kazincbarcikai csapatban több COVID-19 gyanús játékos van. A hazai csapat megkezdte a vizsgálatokat, azonban eredmények hiányában, halasztásra került a vasárnapi bajnoki mérkőzés. Amint kiderülnek az eredmények, egyeztetünk egy új időpontot a Vegyésszel, amelyet posztolni fogunk nektek.

Hajrá Pénzügyőr!kse volleyball - lv sport pénzügyőr se magyar kupa nyolcaddöntő

Egy rendkívül jó hangulatú mérkőzésen vehettünk részt a mai napon, ahol mindkét csapat élvezte a játékot

Szettek eredményei:
25:14
25:21
25:9

Hajrá Pénzügyőr!

kse volleyball - lv sport pénzügyőr se magyar kupa nyolcaddöntő

Ahogyan, azt már a tegnapi posztban olvashattátok, holnap 20:40-kor a Sashalmi Közösségi Teremben megrendezésre kerül a Magyar Kupa nyolcaddöntője. Az ellenfelünk a KSE Volleyball csapata lesz. A mérkőzés zárt kapus lesz, de aki szeretné élőben követni az összecsapás alakulását, az az alábbi linken (KSE Röplabda hivatalos Facebook oldalán) megteheti!

https://www.facebook.com/KSE-R%C3%B6plabda-2344720169184274/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBIkIauNi7JDukizjVJwrarumElJ1sgTzcNiE-p24DhF3KOQQxe6ILUvCx8ArCYuQpLWXg0nWEDA3fo

Hajrá Pénzügyőr!

LV Sport pénzügyőr se - deac snk kft.

Egy újabb hazai mérkőzés és egy újabb hazai győzelem, melynek köszönhetően 3 forduló elteltével a tabella első helyét foglaljuk el. A debreceni csapat rendkívül motiváltan játszott az egész mérkőzés alatt, amellyel többször törtek borsot a nem túl jó napot kifogó játékosaink orra alá.
A következő mérkőzésig nem kell sokat várni, hiszen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a KSE Volleyball csapatához látogatunk, méghozzá kedden (2020.10.20.). A kupamérkőzés további információit holnap tesszük közzé az LV Sport Pénzügyőr SE hivatalos felületein!

Szettek eredményei:

25:20/25:22/28:26

További információkért kattints az alábbi linkre:

http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=828&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList

Hajrá Pénzügyőr!

 


lv sport pénzügyőr se - deac snk kft.

Férfi Magyar EXTRALIGA Bajnoki Mérkőzés

A mérkőzés élő stream közvetítését itt követheted nyomon.

Hajrá Pénzügyőr!

lv sport pénzügyőr se -
deac snk kft.

A hétvégén a DEAC SNK Kft. csapatát fogadjuk hazai pályán. A mérkőzést, úgy ahogy az előzőt is online lehet majd követni. Az ehhez tartozó streamet a szombati nap fogjuk közzétenni, mind Facebookon, mind a Pénzügyőr Sport Kft. hivatalos weboldalán.

Hajrá Pénzügyőr!

Elmarad a keddi bajnoki mérkőzésünk

A 2020.10.13-i Kecskeméti RC elleni bajnoki mérkőzésünk elmarad. OK: A pénteki Fino Kaposvár -Kecskeméti RC összecsapást követően a Kaposvár egyik játékosának korábban elvégzett COVID tesztje pozitív eredménnyel zárult. Ennek tudatában a kecskeméti vezetőség, azonnal elrendelte a teljes felnőtt csapat és a stáb tesztelését. A COVID-19 érintettségre hivatkozva a kecskeméti csapat a keddi bajnoki mérkőzés elhalasztását kérte a Magyar Röplabda Szövetségétől, amely helyt is adott a kérésnek. Forrás: Kecskeméti RC hivatlaos Facebook oldala

A mérkőzés új időpontjáról a későbbiekben értesítünk mindenkit. Mielőbbi jobbulást kívánunk a Kaposvár játékosának és reméljük, hogy a kecskeméti csapat egyetlen játékosa sem fertőződött meg.

Hajrá Pénzügyőr!

lv sport pénzügyőr se - mafc-bme

Egy rendkívül izgalmas mérkőzésen sikerült behúznunk a három pontot. Az első szettet magabiztosan hoztuk, ennek ellenére a második játszma egy szoros küzdelemben a vendég csapaté lett. A harmadik játékban is folytatódtak az izgalmak, melynek végén mi örülhettünk. A negyedik szettre sikerült azt a teljesítményt hoznunk, amelyet az elsőben, így egy újabb magabiztos játékot hozva, a mérkőzést is sikerült megnyernünk. Részletekért kattints az alábbi linkre:

http://hvf-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=936&ID=18&CID=48&PID=26&type=LegList

Szettek eredményei:

 • 25:20
 • 22:25
 • 25:23
 • 25:14

Hajrá Pénzügyőr!

Fotós: Mesteri Violetta

lv sport pénzügyőr se - mafc-bme

Férfi Magyar EXTRALIGA Bajnoki Mérkőzés

lv sport pénzügyőr se - mafc-bme

A szombati mérkőzés után nem sok pihenőnk van, hiszen 2020.10.07., azaz szerdán már egy újabb mérkőzésen kell bizonyítanunk. Az ellenfelünk a MAFC-BME csapata lesz, akik eddig 1 győzelemmel és 1 vereséggel kezdték a 2020/21-es szezont.
A mérkőzést ZÁRT KAPUK mögött kell lejátszanunk, a vírushelyzet miatt. Ezt kiküszöbölvén, élő online adáson keresztül mindenki nyomon követheti a mérkőzés alakulását. A linket a későbbiekben posztoljuk számotokra.

Hajrá Pénzügyőr!

dunaferr se - lv sport pénzügyőr se

1. szett: 15:25
2. szett: 17:25
3. szett: 22:25

A COVID-19 járvány miatt el kellett halasztanunk az első hazai bajnoki mérkőzésünket. Így a Dunaferr SE elleni mérkőzésünk volt az első bajnoki megmérettetésünk, amelyet magabiztosan sikerült hoznunk.
A mérkőzésről megkérdeztük a csapat vezetőedzőjét, Jókay Zoltánt:
„Az előzetes várokozásoknak megfelelően, végig magas szinten koncentrálnunk kellett a mérkőzésen, hiszen nekünk ez volt az első forduló, március óta. Ráadásul a múlt hét is kiesett COVID-19 gyanús esetek miatt. Mindezek ellenére a srácok szépen megoldották a feladatot, de nyilvánvalóan több kell majd ennél az elkövetkezendő mérkőzésekre.”
A csapatunk legjobbja: Feliciano Jorge Bruno
A következő mérkőzésünkre nem kell sokáig várni, hiszen a következő héten, szerdán fogjuk pótolni az elmaradt mérkőzésünket, a MAFC-BME csapata ellen. A mérkőzés további információit a következő napokban osztjuk meg veletek.

Hajrá Pénzügyőr!

lv sport pénzügyőr se októberi mérkőzései

Kedves szurkolók

Az LV Sport Pénzügyőr SE októberi mérkőzéseit az alábbi képen láthatjátok. Sajnos ebben a helyzetben elég nagy az esély arra, hogy a mérkőzések időpontjai megváltoznak. Erről mindenképp értesíteni fogunk benneteket.
Fontos: a COVID-19 vírushelyzet miatt, csapatunk csak zártkapuk mögött tudja megrendezni a mérkőzéseit. Ezt kiküszöbölvén, minden hazai mérkőzésünket a GYAPI TV fogja közvetíteni, melynek linkjét minden mérkőzés előtt megosztunk veletek.

Hajrá Pénzügyőr!

megérkeztek a pcr tesztek
eredményei

Remek hírrel kezdhetjük a hetet, hiszen megérkeztek a játékosaink PCR tesztjei. Minden játékos és stábtag NEGATÍV eredményt produkált, így a héten újra elkezdhették az edzéseket és a felkészülést a Dunaferr SE elleni bajnoki mérkőzésre. A mérkőzésről a következő napokban lesz több információ!

Hajrá Pénzügyőr!

Elmarad az első bajnoki mérkőzésünk

Sajnálatos módon több játékosunk produkált a COVID-19-re utaló tüneteket, melynek köszönhetően el kellett halasztanunk a 2020.09.27-én megrendezésre kerülő MAFC-BME elleni mérkőzésünket. A tesztelések folyamatban vannak, az eredményekről a későbbiekben posztolunk!

Hajrá Pénzügyőr!

Utánpótlás akadémia kistext se - lv sport pénzügyőr se felkészülési torna

A KISTEXT SE új csarnokavatásán egy felkészülés torna került lebonyolításra.

A Tornán az alábbi négy csapat vett részt:

 • Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE
 • LV Sport Pénzügyőr SE
 • VRC Kazincbarcika
 • MÁV Előre SC

Egy remek hangulatú és színvonalas tornán vettünk részt, amely nagyszerűen segítette a felkészülésünket. Csapatunk 9:0 eredménnyel, azaz szetett nem veszítve hozta el az első helyet. Csapatunk legjobb játékosa Kiss Dániel lett. Nagy gratuláció a csapatnak és természetesen Daninak is!

Eredmények:

 • Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE – LV Sport Pénzügyőr SE

19:25/20:25/18:25

 • LV Sport Pénzügyőr SE – MÁV Előre SC

25:15/25:14/25:19

 • LV Spor Pénzügyőr SE – VRC Kazincbarcika

25:16/25:19/25:21

Hajrá Pénzügyőr!

XX. Horváth károly emléktorna

Egy nagyon jó hangulatú két napos tornán vettünk részt Székesfehérváron! A járvány közbeszólása miatt a komárnói csapat nem tudott jönni, így három NBI-es és egy Extraligás csapattal mérkőzhettünk meg. A mérkőzések papírforma szerint zajlottak, amelyeket az eredmények is jól mutatnak.

Eredményekért kattints az alábbi linkre:

👉🏻Egy nagyon jó hangulatú két napos tornán vettünk részt Székesfehérváron‼️A járvány közbeszólása miatt a komárnói...

Közzétette: Pénzügyőr SE – 2020. szeptember 6., vasárnap